Чи існують програми або ініціативи, які допомагають українським біженцям адаптуватися до польського ринку праці, зокрема в навчанні мови та культурним аспектам? Як знайти такі програми?
Робота для біженців у Польщі
Posts 1 to 2 of 2
Share22024-10-16 18:57:54
Війна змінила життя багатьох українців, зокрема й моє. Ми з родиною опинилися в Польщі, і це стало великим викликом для нас. Однак, ми мали щастя знайти портал spilnoinpl, який значно полегшив наше життя в новій країні. Тут ми знайшли не лише інформацію про роботу для українців в Польщі https://spilnoinpl.org/article/de-i-iak … v-polshchi але й корисні поради про адаптацію до польського суспільства. Завдяки цьому ресурсу, я знайшов роботу в сфері, яка мені близька, що дозволило швидше інтегруватися в нове середовище. Більш того, портал постійно оновлює інформацію, що стосується юридичних питань, соціальних пільг та медичної допомоги. Це місце, де українці можуть відчувати підтримку і бути впевненими, що не залишаються на самоті у чужій країні. Рекомендую всім, хто опинився у схожій ситуації, скористатися spilnoinpl – це справжній помічник у новому житті.